Recept 05 (0 stemmen)

Pastasalade met tomaatjes en rucola

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de fusilli in een pan met ruim kokend water en zout in 10-12 minuten beetgaar. Snijd intussen de tomaten in stukken en snijd de rucola grof.
  2. Snijd de olijven in vieren en rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge pan.
  3. Schep in een grote schaal de Bertolli olijfolie met de tomaten, rucola, olijven en pijnboompitten door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Rasp de parmezaanse kaas.
  5. Spoel de pasta in een vergiet onder stromend water koud en laat de pasta goed uitlekken. Schep de pasta door de dressing met tomaat en rucola. Verdeel de pastasalade over vier borden en strooi de parmezaanse kaas erover.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie