Pastasalade met tomaatjes en rucola

6 (6)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de fusilli beetgaar in een kookpot met ruim kokend water en een bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst. Snij intussen de tomaten in stukken en snij de rucola grof.
  2. Snij de olijven in vieren en rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge pan.
  3. Schep in een grote schaal de olijfolie met de tomaten, rucola, olijven en pijnboompitten door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Rasp de parmezaanse kaas. Spoel de pasta in een vergiet onder stromend water koud en laat de pasta goed uitlekken. Schep de pasta door de dressing met tomaat en rucola.
  5. Verdeel de pastasalade over vier borden en strooi de parmezaanse kaas erover.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door JEANINE1950 op 16 augustus 2016 om 10u55

heel lekker

Gepost door Solo op 18 augustus 2016 om 09u49

Dankjewel Jeanine1950 :-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?