Pastasalade met gerookte makreel, snijboontjes en olijvencrumble

2 (2)
30 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Werk af met een scheutje hazelnootolie.
  2. Verwarm de oven voor op 100°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Hak de olijven fijn en laat ze ongeveer een uurtje drogen in de oven.
  3. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruitjes. Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook en blancheer de snijbonen kort. Laat ze afkoelen in ijswater.
  4. Verwarm een koekenpan en doe er een eetlepel vloeibare Solo in, bak de kerstomaatjes enkele minuten. Rits de blaadjes van de oregano en pluk met je vingers stukjes van de makreel. Meng door de pasta en werk af met de olijvencrumble.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door iago op 14 augustus 2014 om 11u00

geen snijbonen op ingrediënten lijst???

Gepost door Solo op 18 augustus 2014 om 13u51

Dankjewel Iago, we passen het zsm aan!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?