Recept 55***** (8 stemmen)

Pasta met kip en pindakaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Spa/ pinda

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in blokjes en bak het 5 - 7 minuten in de hete Solo.
  2. Ontpit ondertussen de paprika en snijd in blokjes. Haal het vlees uit de uit de pan en zet opzij.
  3. Meng met een garde het water het 1/2 bouillonblokje, de honing, de sojasaus, de pindakaas, het maïszetmeel en de rode Spaanse pepers in een kom.
  4. Giet het mengsel in de pan en kook al roerend tot het mengsel glad en dik is.
  5. Voeg de jonge ui, de knoflook en de paprikablokjes toe en kook nog enkele minuten.
  6. Doe de stukjes kip, evenals hun vocht, in de pan en laat ze gedurende 2 tot 3 minuten zachtjes koken totdat ze weer warm zijn.
  7. Serveer op een bedje van heel warme pasta, zoals spaghetti of linguine.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Solo op 17 oktober 2012 om 19u50

Dank je wel voor de tip, Kama!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie