Pasta met kip en pindakaas

8 (8)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in blokjes en bak het 5 - 7 minuten in de hete Solo.
  2. Ontpit ondertussen de paprika en snijd in blokjes. Haal het vlees uit de uit de pan en zet opzij.
  3. Meng met een garde het water het 1/2 bouillonblokje, de honing, de sojasaus, de pindakaas, het maïszetmeel en de rode Spaanse pepers in een kom.
  4. Giet het mengsel in de pan en kook al roerend tot het mengsel glad en dik is.
  5. Voeg de jonge ui, de knoflook en de paprikablokjes toe en kook nog enkele minuten.
  6. Doe de stukjes kip, evenals hun vocht, in de pan en laat ze gedurende 2 tot 3 minuten zachtjes koken totdat ze weer warm zijn.
  7. Serveer op een bedje van heel warme pasta, zoals spaghetti of linguine.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Solo op 17 oktober 2012 om 19u50

Dank je wel voor de tip, Kama!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?