Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
gevogelte
pasta
recipe image Tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt
  • 500 g gevogeltegehakt
  • 2 dl tomatensaus
  • 1 dl Solo Vloeibaar
  • 1 blokje Knorr Finesse kipbouillon
  • 4 mooie niet te rijpe tomaten
  • 400 g noedels
  • basilicum (enkele blaadjes)
  1. Snij het hoedje van de tomaten en lepel ze voorzichtig leeg.
  2. Meng het gehakt met een fijngemaakt bouillonblokje.
  3. Vul de tomaten met gehakt en schuif ze een 20-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
  4. Kook intussen de noedels in gezouten water gaar , giet af en werk af met Solo.
  5. Warm intussen de tomatensaus op, breng op smaak met zout en peper en strooi er net voor het serveren de gescheurde basilicumblaadjes in.
  6. Serveer de tomaten op warme borden, nappeer de saus erlangs en serveer met de noedels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.