use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt

Tomaten of paprika's gevuld met gevogeltegehakt

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 500 g gevogeltegehakt
  • 2 dl tomatensaus
  • 1 dl Solo Vloeibaar
  • 1 blokje Knorr Finesse kipbouillon
  • 4 mooie niet te rijpe tomaten
  • 400 g noedels
  • basilicum (enkele blaadjes)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij het hoedje van de tomaten en lepel ze voorzichtig leeg.
  2. Meng het gehakt met een fijngemaakt bouillonblokje.
  3. Vul de tomaten met gehakt en schuif ze een 20-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°.
  4. Kook intussen de noedels in gezouten water gaar , giet af en werk af met Solo.
  5. Warm intussen de tomatensaus op, breng op smaak met zout en peper en strooi er net voor het serveren de gescheurde basilicumblaadjes in.
  6. Serveer de tomaten op warme borden, nappeer de saus erlangs en serveer met de noedels.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.