Paprika-Tomatenvelouté met geitenkaas

Geitenkaas is in een paar jaar erg geliefd geworden. Steeds meer mensen waarderen de aparte, pittige smaak, aperitiefhapje of als ingrediënt voor een salade of gerecht zoals hier bij onze soep...

0 (0)
0 min

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Verwarm desoep met 650 ml water op een matig vuur en laat even doorkoken.
  2. Dompel de kerstomaten in kokend water en pel ze.
  3. Snij de geitenkaas in stukjes.
  4. Voeg de tomaatjes toe aan de soep.
  5. Strooi er stukjes geitenkaas en wat basilicum over.
  6. Serveer de soep in vier diepe borden.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?