soep
Paprika-Tomatenvelouté met geitenkaas
Geitenkaas is in een paar jaar erg geliefd geworden.
Steeds meer mensen waarderen de aparte, pittige smaak, aperitiefhapje of als ingrediënt voor een salade of gerecht zoals hier bij onze soep...
Geitenkaas is in een paar jaar erg geliefd geworden.
Steeds meer mensen waarderen de aparte, pittige smaak, aperitiefhapje of als ingrediënt voor een salade of gerecht zoals hier bij onze soep...
Geef score
Porties

- Ingrediënten:
- 1 Knorr Velouté Tomaten Paprika
- 4 kerstomaten 1100 g verse geitenkaas
- 2 eetlepels basilicum van Iglo
- Bereiding:Verwarm desoep met 650 ml water op een matig vuur en laat even doorkoken.
- Dompel de kerstomaten in kokend water en pel ze.
- Snij de geitenkaas in stukjes.
- Voeg de tomaatjes toe aan de soep.
- Strooi er stukjes geitenkaas en wat basilicum over.
- Serveer de soep in vier diepe borden.
