use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Paprika-Tomatenvelouté met geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Paprika-Tomatenvelouté met geitenkaas

Paprika-Tomatenvelouté met geitenkaas

Geitenkaas is in een paar jaar erg geliefd geworden.

Steeds meer mensen waarderen de aparte, pittige smaak, aperitiefhapje of als ingrediënt voor een salade of gerecht zoals hier bij onze soep...

Geitenkaas is in een paar jaar erg geliefd geworden.

Steeds meer mensen waarderen de aparte, pittige smaak, aperitiefhapje of als ingrediënt voor een salade of gerecht zoals hier bij onze soep...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 Knorr Velouté Tomaten Paprika
  • 4 kerstomaten 1100 g verse geitenkaas
  • 2 eetlepels basilicum van Iglo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding:Verwarm desoep met 650 ml water op een matig vuur en laat even doorkoken.
  2. Dompel de kerstomaten in kokend water en pel ze.
  3. Snij de geitenkaas in stukjes.
  4. Voeg de tomaatjes toe aan de soep.
  5. Strooi er stukjes geitenkaas en wat basilicum over.
  6. Serveer de soep in vier diepe borden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.