Recept 55***** (3 stemmen)

Panzanella met zuurdesembrood en buffelmozzarella

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Slaatjes

tijd
90 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 130°C. Halveer de tomaten en leg ze op een bakplaat. Besprenkel met olie en kruid met peper en zeezout. Laat een uur roosteren in de oven.
  2. Trek het zuurdesembrood met je handen in stukken en voeg ze bij de tomaten. Besprenkel met Solo vloeibaar. Laat 30 minuten roosteren, samen met de tomaten. Haal de tomaten en het brood uit de oven en laat afkoelen.
  3. Verhit de grill op hoogste stand en laat de paprika's zwart blakeren. Doe ze in een plastic zakje om kort af te koelen en verwijder de schil. Snijd de geroosterde paprika's in fijne reepjes.
  4. Verdeel de tomaten en het zuurdesembrood over een grote schaal. Werk af met de paprikareepjes, kappertjes en basilicumblaadjes en besprenkel met balsamico-azijn.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?