Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Snijd de aubergine in blokjes, bestrooi met zout en zet een kwartiertje of langer weg in een zeef zodat het vocht eruit trekt en ze beter bakken.
Snijd intussen de courgette in blokjes. Pel en snipper de ui. Dompel de tomaat onder in kokend water en trek er het vel af. Snijd in blokjes (ook de pitjes worden gebruikt).
Verhit een kneepje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de ui glazig. Hak de knoflook fijn en bak mee. Spoel de aubergines af, dep ze wat droog en bak ze mee met het ui-knoflook mengsel.
Voeg, als ze zacht zijn, de blokjes courgette toe en bestrooi met peper, zout en paprikapoeder. Doe er nu de tomaat en de bonen bij en laat rustig een kwartiertje
sudderen.
Roer, vlak voor het serveren, 2 eetlepels Bertolli Pesto Verde door de bonen en serveer met knapperig Italiaans brood.