Recept 45**** (12 stemmen)

Panna cotta met speculaas en carpaccio van aardbeien

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Onze dessertklassiekers

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Week de gelatineblaadjes in een kom koud water.
  2. Roer de suiker en speculaas onder de light room en de melk en warm op. Blijf roeren met een garde om de speculaas op te lossen.
  3. Voeg de geweekte gelatine toe.
  4. Giet het mengsel in 4 grote glazen.
  5. Snij de aardbeien in dunne plakjes en laat marineren in een scheutje olijfolie en de geraspte kardemom.
  6. Schik ze in een waaier op de afgekoelde en opgesteven panna cotta. Versier met een muntblaadje.
  7. Snij de peperkoekplakken in 4 stukken.
  8. Smeer ze lichtjes in met Solo Vloeibaar en bestrooi met suiker.
  9. Toast de peperkoek in een toaster.
  10. Leg bij elk glas een sneetje warme toast en dien op.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?