Ingrediënten voor 4 personen
-
10 g Solo Vloeibaar
-
0,25 l Solo Crèmefine Licht
- 1.5 gelatineblaadje
- 50 g fijne kristalsuiker
- 100 g speculaas
- 0.25 l melk
- 8 aardbeien
- scheutje olijfolie
- 1 kardemomzaadje
- enkele muntblaadjes
- 2 sneden peperkoek
Bereidingswijze
- Week de gelatineblaadjes in een kom koud water.
- Roer de suiker en speculaas onder de Solo Crèmefine Licht en de melk en warm op. Blijf roeren met een garde om de speculaas op te lossen.
- Voeg de geweekte gelatine toe.
- Giet het mengsel in 4 grote glazen.
- Snij de aardbeien in dunne plakjes en laat marineren in een scheutje olijfolie en de geraspte kardemom.
- Schik ze in een waaier op de afgekoelde en opgesteven panna cotta. Versier met een muntblaadje.
- Snij de peperkoekplakken in 4 stukken.
- Smeer ze lichtjes in met Solo Vloeibaar en bestrooi met suiker.
- Toast de peperkoek in een toaster.
- Leg bij elk glas een sneetje warme toast en dien op.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?