Panna cotta met speculaas en carpaccio van aardbeien

12 (12)
20 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Week de gelatineblaadjes in een kom koud water.
  2. Roer de suiker en speculaas onder de Solo Crèmefine Cuisine en de melk en warm op. Blijf roeren met een garde om de speculaas op te lossen.
  3. Voeg de geweekte gelatine toe.
  4. Giet het mengsel in 4 grote glazen.
  5. Snij de aardbeien in dunne plakjes en laat marineren in een scheutje olijfolie en de geraspte kardemom.
  6. Schik ze in een waaier op de afgekoelde en opgesteven panna cotta. Versier met een muntblaadje.
  7. Snij de peperkoekplakken in 4 stukken.
  8. Smeer ze lichtjes in met Solo Vloeibaar en bestrooi met suiker.
  9. Toast de peperkoek in een toaster.
  10. Leg bij elk glas een sneetje warme toast en dien op.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?