Paksoi met gehakt en taugé

1 (1)
15 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de paksoi in brede repen.
  2. Bak in een droge wok het gehakt rul. Schep het uit de pan en kruid het met zout en chilipeper. Schenk het braadvocht weg en wrijf de wok schoon met een stuk keukenpapier.
  3. Verhit de vloeibare margarine in de wok en roerbak hierin eerst de witte repen paksoi gedurende 2 minuten. Voeg dan de groene repen toe en bak ze nog een minuutje mee. Voeg de taugé toe en roerbak nog eens een minuut.
  4. Schep het gehakt terug in de wok, samen met de sojasaus, suiker en gemberpoeder. Voeg 3 el water toe en roerbak het gerecht nog ongeveer 2 minuten.

Tip

Lekker met gekookte rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?