use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Paksoi met gehakt en taugé
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Paksoi met gehakt en taugé

Paksoi met gehakt en taugé

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g rundergehakt
  • 2 kroppen paksoi
  • zout
  • gedroogde chilipeper
  • 2 kneepjes Solo Vloeibaar
  • 75 g taugé
  • 2 el sojasaus
  • 2 tl suiker
  • 0.5 tl gemberpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de paksoi in brede repen.
  2. Bak in een droge wok het gehakt rul. Schep het uit de pan en kruid het met zout en chilipeper. Schenk het braadvocht weg en wrijf de wok schoon met een stuk keukenpapier.
  3. Verhit de vloeibare margarine in de wok en roerbak hierin eerst de witte repen paksoi gedurende 2 minuten. Voeg dan de groene repen toe en bak ze nog een minuutje mee. Voeg de taugé toe en roerbak nog eens een minuut.
  4. Schep het gehakt terug in de wok, samen met de sojasaus, suiker en gemberpoeder. Voeg 3 el water toe en roerbak het gerecht nog ongeveer 2 minuten.
Lekker met gekookte rijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.