Recept 05 (0 stemmen)

Paddenstoelensoep met vermicelli en eisandwiches

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Soepen

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de paddenstoelen fijn. Pel en pers de knoflook fijn.
  2. Verhit de Solo Vloeibaar in een diepe soeppan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de paddenstoelen met de soepgroenten en knoflook 2 minuten. Voeg de kipreepjes toe en bak ze 1 minuut mee. Voeg de bouillon toe en breng al roerend aan de kook. Kook de soep 10 minuten. Voeg de lettervermicelli toe en laat in een paar minuten gaar worden.
  3. Besmeer ondertussen de boterhammen met de halvarine. Beleg de helft van de boterhammen met de eiersalade. Leg de andere boterhammen er met de besmeerde kant naar beneden op. Snijd de sandwiches schuin doormidden.
  4. Schep de soep in diepe borden of kommen en leg de sandwiches ernaast.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 200 g fijne soepgroenten
  • 100 g gerookte kipreepjes
  • 1.5 l kippenbouillon (van 2 tabletten)
  • 6 el lettervermicelli
  • 150 g eiersalade
  • 8 -10 sneetjes brood
  • Planta om te smeren

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie