Recept 05 (0 stemmen)

Orecchiette met broccoli en schelpjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
15 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verdeel de broccoli in roosjes en snij de tomaat in stukjes.Hak de peterselie en sjalotjes fijn. Breng voldoende water aan de kook met een bouillonblokje Knorr Finesse Pasta & Rijst, en kook er de pasta en broccoli in tot beide bijtgaar zijn.
  2. Spoel de schelpen, gooi ze samen met de witte wijn in een pan, zet het deksel op de pan en verhit tot de schelpjes opengaan. Haal de vruchten uit de schelpen en zeef het vocht uit de pan.
  3. Sauteer de sjalotten in een pan in de Solo margarine.
  4. Voeg er de afgegoten pasta en broccoli, tomaten en peterselie aan toe en warm nog eens 2 minuten goed door. Giet het gezeefde kookvocht over dit alles en kruid af met zout en peper.
Tip

Spoel de schelpen onder koud water in een vergiet gedurende een minuutje, zelfs al zijn ze al gewassen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie