use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Open ravioli van knapperige groenten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Open ravioli van knapperige groenten

Open ravioli van knapperige groenten

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 20 g Solo Vloeibaar
  • 20 g Solo Light
  • 8 wontonvelletjes
  • 4 broccoliroosjes
  • 1 prei
  • 1 selder
  • 2 jonge wortelen
  • 4 bloemkoolroosjes
  • 4 lente-uitjes
  • 100 g verse doperwten
  • 500 ml groentebouillon
  • 4 eetlepels dragon
  • 4 eetlepels bladpeterselie
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de wontonvellen 2 minuten in gezouten water en laat afkoelen.
  2. Kook elke groente apart in gezouten water en zorg dat ze knapperig blijven. Laat de groenten schrikken in koud water.
  3. Breng de groentebouillon en de kruiden aan de kook. Kruid met peper en zout, voeg Solo Light toe en mix tot een glad mengsel.
  4. Warm alle groenten op in een pan met Solo Vloeibaar Light.
  5. Leg een wontonvel in een diep bord en bedek met groenten.
  6. Leg er een tweede wontonvel over en overgiet met de bouillon.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.