Ingrediënten voor 4 personen
- 1 sjalot
- 4 appelsienen
- 4 grote sint-jacobsvruchten (coquilles) of 6 middelmatige
- witte peper
-
- 1 soeplepel Amora mosterd
Bereidingswijze
- Schil de sjalot en hak ze fijn. Pers de appelsienen, laat het sap met de ui koken en filter.
- Snijd de coquilles in 4 schijfjes (3 als het kleine zijn).
- Giet het sap in een kookpot en breng aan de kook, kruid met zout en witte peper, doe dan de schijfjes coquilles in het vocht.
- Als het vocht begint te sudderen, zet het vuur af, voeg margarine toe en schud met de pan voor een betere vermenging, voeg daarna de mosterd toe.
- Proef of het genoeg gekruid is en schik ze in verrines.
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 07 december 2012 om 11u06
Dank je wel voor de vraag Jojo. Misschien iets minder appelsiensap proberen en een snuifje suiker toevoegen.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?