Mozzarella met ham en gegrilde aubergines

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de aubergines in plakjes en bestrooi ze met zout.
  2. Laat ze 20 minuten uitlekken en spoel ze dan. Dep ze droog en smeer ze met de olijfolie in.
  3. Breng ze op smaak met de basilicum en bak ze aan beide kanten in een pan of op de grill.
  4. Meng de rest van de olijfolie met de azijn en breng verder op smaak met peper en zout.
  5. Schik de ham en de in plakjes gesneden mozzarella op de borden met de sla.
  6. Schik er enkele plakjes aubergines bij en lepel er de saus over.
  7. Werk af met vers gemalen peper.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?