voorgerecht
Rundstartaar met verse kruiden en parmezaan
Geef score
Porties

- 400 g rundfilet
- 1 el verse koriander
- 1 el verse, platte peterselie
- 1 el verse basilicum
- 2 el olijfolie
- 3 el geraspte Parmezaanse kaas
- 1 wortel
- 0.5 prei
- 0.5 aubergine
- 2 el Solo Vloeibaar
- 1 el notenolie
- 1 koffielepel rode azijn
- Snij het rundvlees met een groot mes in heel dunne plakjes.
- Hak alle kruiden fijn. Voeg de olijfolie, de gehakte kruiden, de Parmezaanse kaas en peper toe. Meng goed onder elkaar.
- Maak de groenten schoon en snij ze in kleine blokjes. Verhit de Solo in een pan, bak de groenten gedurende 2 minuten zacht aan en laat ze uitlekken.
- Meng de beetgare groenten met de notenolie en azijn. Kruid af met peper en zout.
- Meng ten slotte alles (het vlees, de kruiden en groenten) door elkaar.
- Dresseer deze tartaar met een ringvorm op de borden. Werk af met wat overschotjes van de groenten.
