Recept 35*** (1 stem)

Mosterdtartaar

Dit is een recept van

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Snijd de steak met een vlijmscherp mes in flinterdunne plakjes. Snijd de plakjes in fijne reepjes en de reepjes vervolgens in kleine stukjes. Meng ze met de gehakte ui, kappertjes en kruiden en breng op smaak met zout, peper en de mosterd. Zet het mengsel 10 minuten koel weg om de smaken te laten intrekken.
  2. Vorm van het vlees een tartaartje, met de hand of met een bakring. Leg voorzichtig de eidooier erop en garneer met een theelepeltje mosterd. Serveer direct.
Tip

Lekker met frietjes en een groene salade.

Voeg voor extra pit een paar druppels tabasco toe aan de tartaar.

Ingrediëntenvoor 1 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie