Mosselen met Chimay Tripel en dragon

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Reinig de mosselen en de groenten. Snijd de groenten in fijne reepjes (julienne) en stoof aan in wat Solo Solo. Rits de blaadjes dragon van de takjes.
  3. Maak 4 pakketjes van aluminiumfolie en verdeel er de mosselen, groenten en dragon over. Giet er een 4 eetlepels Chimay tripel per pakketje over, kruid met wat versgemalen peper en vouw ze dicht.
  4. Laat ongeveer 10 minuten garen in de voorverwarmde oven. Controleer door een pakketje te openen en te kijken of alle mosselen mooi open zijn.
  5. Lekker met versgebakken of geroosterd brood.

Tip

Je kan dit heerlijke Belgische mosselgerecht natuurlijk ook perfect op de barbecue bereiden. De bereidingstijd blijft hetzelfde.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door kip op 23 juni 2014 om 07u41

ja,een heel lekker hapje,zowel in de oven als op de barbecue

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?