use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
barbecue

Zeewolf met venkel, lamsoor en een slaatje van verse kruiden

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd20 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Zeewolf met venkel, lamsoor en een slaatje van verse kruiden
  • Voor de papilotte:
  • 500 g zeewolffilet in 4 gelijke porties
  • 1 venkelknol
  • 1 bakje lamsoor
  • Solo Vloeibaar
  • 1 - 2 tl venkelzaad
  • 1 scheutje Pastis
  • 1 limoen
  • Voor het kruidenslaatje:
  • 1 bakje waterkers
  • 1 handvol verse dragonblaadjes
  • 1 handvol verse muntblaadjes
  • 1 handvol verse kervel
  • 1 handvol bieslook
  1. Reinig de venkelknol, snijd hem in schijfjes en bewaar het groen.
  2. Verhit een scheutje Solo in een koekenpan. Stoof de venkel en lamsoortjes kort aan en blus ze met een scheutje Pastis.
  3. Rooster de venkelzaadjes in een droge koekenpan. Snijd de limoen in schijfjes.
  4. Maak 4 papilottes van aluminiumfolie en verdeel er de vis, groenten, venkelzaadjes en schijfjes limoen over. Vouw de papilotte dicht en laat garen op de barbecue (gaartijd is afhankelijk van de dikte van de visfilet).
  5. Was de kruiden, dep ze voorzichtig droog en meng ze voor het slaatje door elkaar. Serveer het slaatje bij de gegaarde vispakketjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.