Minitortilla met aardappelen, chorizo, paprika en verse kruiden

Deze smakelijke minitortilla's met aardappelen en chorizo worden dé sterren van je aperitief! Heel eenvoudig om zelf te maken en klaar in een wip. Eviva las tapas!

2 (2)
60 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200° C (T° 6-7).
  2. Pel de tomaten en de paprika’s. Pel de uien en snij in schijfjes. Bak de chorizo (of het spek) met de peterselie in een droge pan. Plaats de gebakken chorizo en peterselie in een diepe ovenschotel, die werd ingesmeerd met Solo.
  3. Laat in de nog warme pan wat Solo smelten en bak er de groenten gedurende 5 minuten in. Plaats de gebakken groenten boven de chorizo in de ovenschotel. Meng de eieren met de melk en resterende kruiden. Giet dit eiermengsel over de ovenschotel.
  4. Laat ongeveer een half uur bakken in de oven. Controleer of het gerecht klaar is door een inkeping te maken in het midden van de tortilla en te kijken of het nog vloeibaar is. Laat afkoelen voordat je serveert.

Tip

Maak dit gerecht een avond van tevoren. Zo heeft de tortilla tijd om af te koelen en heeft je kind een lekkere en origineel gevulde lunchbox!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Janneman1957 op 24 januari 2017 om 15u37

MINITORTILLA MET AARDAPPELEN, geen aardappel te bekennen in dit recept!!

Gepost door Solo op 31 januari 2017 om 17u24

Bedankt voor jouw terechte opmerking! We passen dit zo snel mogelijk aan. Nog een fijne dag gewenst ;) Groetjes, het Solo-team.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?