Recept 25** (2 stemmen)

Mini Merveilleux

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts bakken

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Mengen in een kom met een ronde bodem. Deze hang je boven warm water (soort van au-bain-marie maar niet te heet) Kloppen tot het mengsel taai is en een beetje warm aanvoelt. Als je punten trekt moet het topje net omvallen. Dan 24 rondjes van 2 a3 cm spuiten op bakpapier. Alles in een voorverwarmde oven van 150 C in 50 a 60 minuten laten indrogen. Laten afkoelen. Klop ondertussen de slagroom op met vanillesuiker tot een luchtige stevige massa (geen boter). Spuit tussen 2 schuimpjes een dot slagroom en strijk glad met een paletmes en wentel ze door chocoladeschilfers. Nog een toefje slagroom er bovenop en eventueel afwerken met een stukje fruit....
  2. Succes!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie