Mini-cheesecakejes met pompoen

0 (0)
60 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Smelt de Solo op een zacht vuur in een kleine steelpan. Zet het vuur uit en roer de chocolade door de Solo totdat de chocolade gesmolten is.
  3. Gebruik de keukenrobot om de gemberkoekjes tot kruimels te malen. Doe de gemberkruimels in een halfgrote kom en voeg er de gesmolten Solo en chocolade aan toe.
  4. Neem een bakvorm voor 6 muffins, leg er papieren muffinvormpjes in en verdeel het beslag over de zes vormpjes. Druk het beslag aan met een theelepel.
  5. Zet gedurende 8 minuten in de oven. Laat afkoelen.
  6. Meng de roomkaas, fijn gekookte pompoen, suiker, vanille, eieren en kruiden. Vul de muffinvormpjes verder op met het beslag.
  7. Zet gedurende 20 tot 25 minuten in de oven. Laat minstens 3 uur afkoelen in de koelkast.
  8. Verwijder de papieren vormpjes en dien op met een schepje Carte d'Or Vanilleroomijs en werk af met toffeesaus.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?