Millefeuile met kippenwit, bladspinazie, witloofmimosa en kippenjus

0 (0)
20 min

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de bladspinazie zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snij het witloof in fijne stukjes en bak het beetgaar in Solo.
  3. ook het ei, plet en meng het met het witloof. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Versnijd het kippenwit in dunnen sliertjes en roerbak ze in Solo.
  5. Giet het vet uit de pan, voeg er het bouillon blokje, 2.5 dl water en de suiker bij en laat inkoken tot een lichte stroop.
  6. Werk de saus af met de versnipperde dragon.
  7. Leg wat spinazie op een bordje, vervolgens de kippensliertjes en eindig met de witloofmimosa.
  8. Herhaal deze werkwijze telkens tweemaal. Lepel de warme saus rond de combinatie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?