Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Dit gerecht of vegetarisch knabbelhapje is een uitstekend begin voor een Mexicaans diner. ( Of gewoon zomaar omdat het geweldig smaakt)
  2. Doe ruim een halve zak nacho's in een ovenschaal. Strooi er royaal geraspte kaas over en hussel door elkaar.Voeg de halve ui ringen ingelegde pepers , paprikareepjes en bosui toe en hussel weer voorzichtig door elkaar met nog wat geraspte kaas.. Strooi er de rest van de belegen kaas over en zet het geheel in een oven , die is voorverwarmd op 200-225 graden, totdat de kaas gesmolten is. Dit is circa 8 à 10 minuten.
  3. Terwijl de schaal in de oven staat vul je een klein kommetje met zure room, een kommetje met de salsa en maak de guacamole.
  4. GUACAMOLE... Ontdoe een avocado van schil en pit. Prak de avocado. Werk er een in zo klein mogelijke blokjes gesneden tomaat door zonder zaadjes een kneepje limoensap en een paar druppels tabasco( of niet). Breng verder op smaak met peper en zout.
  5. Inmiddels hebben de nacho's 8- 10 minuten in de oven gestaan en is de kaas gesmolten.
  6. Serveer de schaal en strooi er de gesnipperde peterselie of koriander over met de "sausjes" ernaast Pluk een nacho uit de schaal en dip in een sausje naar keuze.
  7. DIT IS GENIETEN

Tip

Niet zo'n liefhebber van pittig? Geen nood, kies vulling door de nacho's waar jij van houdt en jij lekker vindt. Een hele zak nacho's is ruim voldoende voor 6 personen. Vul dan naar eigen inzicht de gekozen groente aan. TIP van mezelf... Snij de gekozen groente grof, dan blijft de kaas er beter aan hechten.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 25 september 2016 om 23u54

Dit was super en we hebben zitten smullen, Alleen jammer dat ik de gekozen groente te klein gemaakt had. Grove stukken is beter, omdat dan de kaas ook hecht aan de groente.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?