use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika

Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 theelepel zout
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 theelepel Provençaalse kruiden
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 4 rundvleesburgers
  • 2 uien
  • 1 koffielepel(s) kaneelpoeder
  • versgemalen zwarte peper
  • 1 rode parika

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snij de uien en paprika in dunne ringen.
  2. Meng de chilipoeder met de kaneel, peper en zout.
  3. Bestrooi de burgers met deze kruidenmengeling.
  4. Verhit de Solo in een pan en sauteer de uien, Provençaalse kruiden en paprika tot de uien glazig zijn.
  5. Neem van het vuur en hou warm.
  6. Bak nu de burgers 4 tot 5 minuten aan elke zijde.
  7. Leg de burgers op een bord en bedek met de gesauteerde ui- en paprikaringen.
  8. Serveer met gemengde sla en gebakken aardappelen.
Voorgekookte aardappelschijfjes zijn heel lekker gebakken in olijfolie en passen prima bij dit gerecht.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.