Meloen met aardbeien en ijs

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de bovenkant van de meloen af, als een deksel.
  2. Haal de zaden eruit en gooi die weg.
  3. Snij het vruchtvlees in stukjes.
  4. Doe die terug in de meloen en voeg de rum toe.
  5. Laat dit twee uur in de koelkast staan.
  6. Bestrooi intussen de aardbeien met de suiker.
  7. Zet ook die een uurtje in de koelkast en doe ze daarna in de meloen.
  8. Serveer met het ijs en wat blaadjes verse munt.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Piet Goossens op 15 juli 2014 om 17u48

Hmm was heel lekker

Gepost door Solo op 18 juli 2014 om 14u04

Leuk om te horen! Dankjewel Piet!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?