Linguini met ansjovis, olijven en kappertjes

18 (18)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de linguini koken in kokend water en 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Pasta & Rijst. Giet af en plaats de pasta weer in de kookpot en hou apart.
  2. Warm de Solo op in een grote kookpan en laat de knoflook gedurende 1 minuut fruiten op een zacht vuurtje. Voeg de tomaten, kappertjes en olijven toe en laat nog 2 minuten sudderen. Giet de wijn in de pan en breng op smaak met peterselie (of basilicum) en versgemalen zwarte peper. Breng het geheel aan de kook en laat 5 minuten staan op een laag vuurtje.
  3. Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de ansjovis toe. Giet de saus over de warme pasta, en meng goed.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door Solo op 27 maart 2014 om 15u36

Klinkt heerlijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?