use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Geroosterde langoustines, eekhoorntjesbrood en primeurasperges uit de Provence

Maak indruk met deze langoustines met asperges: overheerlijk als je houdt van simpele gerechten met verse seizoensingrediënten.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Geroosterde langoustines, eekhoorntjesbrood en primeurasperges uit de Provence
  • 20 g Solo
  • zout
  • 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood
  • 20 cl gevogeltefond
  • 8 langoustines
  • 300 g fijne groene asperges uit de Provence
  • peper
  1. Week het eekhoorntjesbrood 1 uur in lauw water, druk daarna al het water eruit.
  2. Smelt een nootje Solo in de pan en kleur er de paddestoelen in.
  3. Voeg er de asperges aan toe, kruid met peper en zout.
  4. Week de resten in de pan los met de gevogeltefond, voeg er de rest van de Solo aan toe en laat inkoken tot je een nog net vloeibare saus hebt.
  5. Snij de langoustines in de lengte in twee en verwijder het darmkanaal , kruid ze.
  6. Verhit Solo in een pan met antikleeflaag en bak daarin de langoustines, 30 seconden aan de kant met het pantser, 10 seconden aan de andere kant.
  7. Schik de langoustines op een bord, schep er de groenten bovenop en lepel er wat saus rond.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.