use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kangoeroe met groenten en wok

Kangoeroe met groenten en wok

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 tl arachideolie
  • 300 g bloemkoolroosjes
  • 150 g champignons
  • 400 g kangoeroefilet
  • 2 blokjes Knorr Finesse bouillon kip
  • 1 tl Maïzena
  • 125 g minimaïskolfjes
  • 2 el sherry dry
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 2 wortelen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Begin met de groenten schoon te maken en te versnijden. Snijd de ui in reepjes en pers de look. Snijd het vlees in plakjes.
  2. Verhit wat Solo Vloeibaar in de wok, voeg er het vlees bij en bak het al roerend. Haal het vlees er daarna weer uit en leg het opzij.
  3. Reinig de wok en verhit er opnieuw wat Solo Vloeibaar in.
  4. Laat de groenten zodanig stoven dat ze knapperig blijven. Begin met de hardste groenten: eerst de wortelen en de bloemkool, dan de maïskolfjes en de champignons, en tot slot de uireepjes en de uitgeperste knoflook. Roer voortdurend.
  5. Voeg het vlees toe en meng goed. Roer de saus nog even door en giet ze over de bereiding. Laat al roerend binden.
  6. Eventueel nog even op smaak brengen en opdienen met noodles.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.