hoofdgerecht
Kangoeroe met groenten en wok
Geef score
Kooktijd25 min
Porties

- 1 tl arachideolie
- 300 g bloemkoolroosjes
- 150 g champignons
- 400 g kangoeroefilet
- 2 blokjes Knorr Finesse bouillon kip
- 1 tl Maïzena
- 125 g minimaïskolfjes
- 2 el sherry dry
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 3 el Solo Vloeibaar
- 2 wortelen
- Begin met de groenten schoon te maken en te versnijden. Snijd de ui in reepjes en pers de look. Snijd het vlees in plakjes.
- Verhit wat Solo Vloeibaar in de wok, voeg er het vlees bij en bak het al roerend. Haal het vlees er daarna weer uit en leg het opzij.
- Reinig de wok en verhit er opnieuw wat Solo Vloeibaar in.
- Laat de groenten zodanig stoven dat ze knapperig blijven. Begin met de hardste groenten: eerst de wortelen en de bloemkool, dan de maïskolfjes en de champignons, en tot slot de uireepjes en de uitgeperste knoflook. Roer voortdurend.
- Voeg het vlees toe en meng goed. Roer de saus nog even door en giet ze over de bereiding. Laat al roerend binden.
- Eventueel nog even op smaak brengen en opdienen met noodles.
