Lekker kerstmenu - Nagerecht: Walnotenijs met Kahlua en koffiesaus

7 (7)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 tulpgebakjes
  • walnotenijs
  • 2 dl crème anglaise
  • 1 eetlepel water
  • 1 dl Kahlua (likeur
  • 2 koffielepel(s) oploskoffie
  • enkele grofgehakte nootjes

Bereidingswijze

  1. Warm de oploskoffie op in water. Meng dit met de crème anglaise. Giet een bodempje Kahlua in de tulpgebakjes. Schep er enkele bollen walnotenijs op en overgiet dit met de koffiesaus. Versier met grofgehakte nootjes. *Tip van de chef: Je kan dit dessert nog feestelijker afwerken met een toefje opgeklopte en lichtgezoete slagroom.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Solo op 23 mei 2014 om 14u56

Je kan dit ook gewoon weglaten Anja!

Gepost door Anja Appeltans op 03 juni 2014 om 20u07

Dank je wel :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?