Ingrediënten voor 4 personen
- 4 tulpgebakjes
- walnotenijs
- 2 dl crème anglaise
- 1 eetlepel water
- 1 dl Kahlua (likeur
- 2 koffielepel(s) oploskoffie
- enkele grofgehakte nootjes
Bereidingswijze
- Warm de oploskoffie op in water. Meng dit met de crème anglaise. Giet een bodempje Kahlua in de tulpgebakjes. Schep er enkele bollen walnotenijs op en overgiet dit met de koffiesaus. Versier met grofgehakte nootjes. *Tip van de chef: Je kan dit dessert nog feestelijker afwerken met een toefje opgeklopte en lichtgezoete slagroom.
Andere Solo-leden over dit recept (10)
Gepost door Solo op 23 mei 2014 om 16u56
Je kan dit ook gewoon weglaten Anja!
Gepost door Anja Appeltans op 03 juni 2014 om 22u07
Dank je wel :-)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?