use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Lasagne met groenteratatouille en 3 kazen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Lasagne met groenteratatouille en 3 kazen

Lasagne met groenteratatouille en 3 kazen

De Bertolli pastasauzen in versheidszak smaken écht lekker en zijn trouwens bereid met 100% natuurlijke ingrediënten !

Handig als je niet veel tijd hebt...

De Bertolli pastasauzen in versheidszak smaken écht lekker en zijn trouwens bereid met 100% natuurlijke ingrediënten !

Handig als je niet veel tijd hebt...

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Ingrediënten:
  • 1 teentje knoflook
  • 1 stronk broccoli
  • 1 kleine wortel
  • 1 rode ui
  • 2 groene paprika's
  • 1 courgette
  • 2 eetlepels olijfolie Bertolli Extra Vergine Robusto
  • 1 pak lasagnevellen
  • 1 Bertolli Pastasaus versheidszak Basilicum
  • 1 bakje ricotta
  • 1 bol mozzarella
  • 100 gr geraspte kaas

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bereiding: Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Was de groenten. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snij de wortel, paprika's, courgette en ui in dobbelsteentjes van ongeveer 1 cm.
  3. Snij de mozzarella in stukjes.
  4. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin het uitgeperste teentje knoflook met de ui kort aan.
  5. Voeg vervolgens de groenten toe en roerbak ze ongeveer 4 minuten mee.
  6. Breng de groenten op smaak met zout en peper. Voeg dan de pastasaus toe en laat alles nog 8 à 10 minuten zachtjes sudderen.
  7. Schep de laatste 2 minuten de ricotta door de saus.
  8. Boter een ovenschaal in en bedek de bodem met een schepje saus. Bedek de saus met lasagnevellen en schep daarop weer een laagje saus.
  9. Vul de schaal zo verder, met om-en-om lasagnevellen en saus. Eindig met een laagje saus en maak het gerecht af met de mozzarella en tot slot de geraspte kaas.
  10. Zet de schaal in de oven en bak de lasagne in 40 à 45 minuten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.