Lasagne met groenteratatouille en 3 kazen

De Bertolli pastasauzen in versheidszak smaken écht lekker en zijn trouwens bereid met 100% natuurlijke ingrediënten ! Handig als je niet veel tijd hebt...

0 (0)
0 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereiding: Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Was de groenten. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snij de wortel, paprika's, courgette en ui in dobbelsteentjes van ongeveer 1 cm.
  3. Snij de mozzarella in stukjes.
  4. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin het uitgeperste teentje knoflook met de ui kort aan.
  5. Voeg vervolgens de groenten toe en roerbak ze ongeveer 4 minuten mee.
  6. Breng de groenten op smaak met zout en peper. Voeg dan de pastasaus toe en laat alles nog 8 à 10 minuten zachtjes sudderen.
  7. Schep de laatste 2 minuten de ricotta door de saus.
  8. Boter een ovenschaal in en bedek de bodem met een schepje saus. Bedek de saus met lasagnevellen en schep daarop weer een laagje saus.
  9. Vul de schaal zo verder, met om-en-om lasagnevellen en saus. Eindig met een laagje saus en maak het gerecht af met de mozzarella en tot slot de geraspte kaas.
  10. Zet de schaal in de oven en bak de lasagne in 40 à 45 minuten.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?