Lasagne met broccoli en mozzarella

Everybody loves lasagna! Ook met deze vegetarische lasagne met broccoli zal je fans winnen. Want onder dat lekker krokante laagje mozzarella gaat heel wat lekkers schuil. Varieer en verras!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Verwarm de oven voor op 225 graden
  3. Bereiding
  4. De broccoli in roosjes verdelen en met de gesnipperde ui in twee eetlepels vloeibare margarine fruiten. De bouillonblokjes in 1/2 l water oplossen en over de broccoli gieten. Dit geheel 3 minuten laten koken.
  5. Een roux maken door de Solo-margarine te smelten en er de bloem in te bakken. Vervolgens al roerend aanlengen met de broccolibouillon. De Effinesse erdoor roeren. Een vuurvaste schotel vullen met afwisselend een laagje tomatensaus, lasagnevellen en broccolisaus. Eindigen met broccolisaus, bedekt met schijfjes mozzarella.
  6. Ongeveer 20 minuten bakken in de oven.

Tip

Voor deze lasagne met broccoli kan je eventueel de lasagna verde gebruiken, dat zijn groene pastavellen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 25 oktober 2013 om 14u47

Met plezier Nicolas :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?