Lamsgehaktschotel

3 (3)
40 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm een oven voor op 180 °C.
  2. Snij het ontkorste brood in blokjes en bak ze krokant in Solo.
  3. Roerbak het gehakt in Solo, meng met geperste look, de Provençaalse kruiden, het ei en de gehakte lente-uitjes. Kruid met peper en zout.
  4. Strijk een ovenschotel in met Solo en strooi er de broodblokjes in.
  5. Verdeel daarover het gehakt.
  6. Bedek met een laag dunne courgetteplakjes, uiringetjes en tomatenplakjes.
  7. Bestrooi met tijm, peper en zout. Besprenkel met olijfolie.
  8. Strooi de mozzarella bovenop en zet 15 tot 20 minuten in de oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Mgke op 17 september 2012 om 19u05

Zeer makkelijk eenpansgerecht, lekkere winterkost.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?