Krentenburger met paté en appeltjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de appels en snij ze in blokjes. Verhit een scheutje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de appelblokjes aan. Voeg de suiker en het mespuntje kaneel toe. Laat de appels mooi gaar bakken (ongeveer 7 minuten) en voeg daarvoor een klein scheutje water toe aan de pan.
  2. Doe er ten slotte ook de rozijntjes bij. Laat het geheel nadien afkoelen.
  3. Halveer de krentenbroodjes, leg er de stukjes paté tussen en vervolgens ook de appelblokjes en rozijntjes.
  4. Vertrek nu naar school of het werk met de origineelste en lekkerste burger!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?