use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Krentenburger met paté en appeltjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Krentenburger met paté en appeltjes

Krentenburger met paté en appeltjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 Jonagold appels
  • Solo Vloeibaar
  • 1 mespuntje kaneel
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • 1 doosje rozijntjes
  • 4 krentenbroodjes
  • 4 stukjes paté (80 g per persoon)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Schil de appels en snij ze in blokjes. Verhit een scheutje Solo Vloeibaar in een koekenpan en bak de appelblokjes aan. Voeg de suiker en het mespuntje kaneel toe. Laat de appels mooi gaar bakken (ongeveer 7 minuten) en voeg daarvoor een klein scheutje water toe aan de pan.
  2. Doe er ten slotte ook de rozijntjes bij. Laat het geheel nadien afkoelen.
  3. Halveer de krentenbroodjes, leg er de stukjes paté tussen en vervolgens ook de appelblokjes en rozijntjes.
  4. Vertrek nu naar school of het werk met de origineelste en lekkerste burger!

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.