use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Koud soepje van rucola en komijn

Koud soepje van rucola en komijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 5 eetlepels kruidenkaas
  • peper
  • zout
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 2 blokjes Knorr Finesse Kip bouillon
  • 300 g jonge rucola
  • 1 eetlepel komijn
  • balsamicoazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was en droog de rucola. Bak de komijn 2 minuten in de Solo, voeg er de rucola aan toe en laat 3 minuten smelten.
  2. Giet de kippenbouillon (2 bouillonblokjes opgelost in 1l water) erbij en breng aan de kook.
  3. Haal van het vuur en meng met de kruidenkaas.
  4. Mix heel fijn.
  5. Laat 3 uur koelen.
  6. Serveer met enkele druppels balsamicoazijn en een scheutje Solo.
  7. Versier met rucola.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.