Recept 45**** (1 stem)

Koud soepje van rucola en komijn

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was en droog de rucola. Bak de komijn 2 minuten in de Solo, voeg er de rucola aan toe en laat 3 minuten smelten.
  2. Giet de kippenbouillon (2 bouillonblokjes opgelost in 1l water) erbij en breng aan de kook.
  3. Haal van het vuur en meng met de kruidenkaas.
  4. Mix heel fijn.
  5. Laat 3 uur koelen.
  6. Serveer met enkele druppels balsamicoazijn en een scheutje Solo.
  7. Versier met rucola.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie