Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 komkommers
  • 300 g tonijn in blik
  • 4 el mayonaise
  • 1 citroen
  • fijngehakte verse kruiden
  • 40 g pistachenoten

Bereidingswijze

  1. Verwijder naar keuze de hele of enkele reepjes schil van de komkommers en snijd ze in stukjes van 5 centimeter. Maak kommetjes door de komkommer uit te hollen. Strooi een beetje zout in de binnenkant en laat de kommetjes ondersteboven 5 minuten uitlekken op een doek.
  2. Verbrokkel de uitgelekte tonijn met een vork en meng met mayonaise, het citroensap, de fijngehakte kruiden, de pistachenoten en peper. Vul hiermee de kommetjes en serveer.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?