use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Knapperige groenten met dipsaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Knapperige groenten met dipsaus

Knapperige groenten met dipsaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    8 porties

Ingrediënten
 

  • 1 bos jonge wortels
  • 3 paprika's (in verschillende kleuren)
  • 1 bos selder
  • 1 komkommer
  • Voor 300 ml dipsaus
  • 1 busseltje verse basilicum
  • 100 gram pecannoten
  • 1 busseltje verse peterselie
  • 50 gram vers geraspte parmezaan
  • 2 teentjes knoflook, geplet
  • 1 koffielepel citroensap
  • 200 ml olijfolie
  • keukenrobot

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was en snijd de jonge wortels, paprika's, selder en komkommer in fijne reepjes en schik ze in hoge glazen.
  2. Doe alle ingrediënten voor de dipsaus, behalve de olijfolie, in de keukenrobot tot alles goed gemengd is. Breng de saus op smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper. Terwijl de keukenrobot draait, giet er geleidelijk de olijfolie bij, tot er een homogene massa ontstaat. Bewaar in de koelkast alvorens op te dienen.
  3. Serveer dan dipsaus met de rauwe groenten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.