Kippenspiesjes in kippenbouillon

2 (2)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verdeel de kipfilets in gelijke stukken en spies ze op 8 chopsticks. Laat ze marineren in de terryakimarinade. Verhit de helft van de Solo in een ruime pan en roer de groenten gedurende enkele minuten om. Voeg water en bouillonblokjes toe en laat op een zacht vuur garen; een 20-tal minuten moet volstaan. Bak intussen de satés op een heet vuur in de resterende olie en overgiet ze met de marinade tot ze mooi gekarameliseerd zijn. Breng de bouillon tot slot op smaak met sojasaus. Serveer het geheel in diepe borden en leg er de spiesjes op.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 29 juni 2011 om 14u05

Terryakimarinade is een japanse bereiding die je kant en klaar kan kopen in de supermarkt. Je vindt dit in de afdeling exotische bereidingen. Succes en smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?