Recept 45**** (6 stemmen)

Kippensoep met kokos en scampi

Dit is een recept van

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd het preiwit en de ui fijn en stoof ze glazig in de vloeibare margarine. Voeg 1 l water toe en laat dit samen met het citroengras en het bouillonblokje een half uur koken. Voeg de kokosmelk toe en zeef de soep.
  2. Mix de soep kort en voeg de groenten opnieuw toe. Bak de kip en de scampi in een teflonpan met weinig olie, breng ze op smaak met zout en peper en voeg ze bij de soep. Controleer nog even de smaak en strooi er enkele korianderblaadjes over.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 14 september 2010 om 18u27

De kip en de scampi's bak je inderdaad kort aan voordat je ze bij de soep voegt. We passen het recept aan. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?