use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kippensoep met kokos en scampi

Kippensoep met kokos en scampi

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    30 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • een stukje citroengras
  • enkele blaadjes koriander
  • 1 blokje Knorr Finesse bouillon kip
  • 150 ml kokosmelk
  • 2 el Solo vloeibare margarine
  • 4 stukken preiwit
  • 1 ui
  • 100 g scampi
  • 100 g voorgekookt kippenvlees
  • 1 l water

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd het preiwit en de ui fijn en stoof ze glazig in de vloeibare margarine. Voeg 1 l water toe en laat dit samen met het citroengras en het bouillonblokje een half uur koken. Voeg de kokosmelk toe en zeef de soep.
  2. Mix de soep kort en voeg de groenten opnieuw toe. Bak de kip en de scampi in een teflonpan met weinig olie, breng ze op smaak met zout en peper en voeg ze bij de soep. Controleer nog even de smaak en strooi er enkele korianderblaadjes over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.