Recept 45**** (3 stemmen)

Kippenbillen in limoen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerecht

tijd
90 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Rasp de limoenen en pers ze uit. Verwarm het limoensap in 500 ml water en doe er de bouillon bij. Laat afkoelen. Roer de limoenrasp, mosterd en het fijn gesneden chilipepertje door de bouillon en
  2. overgiet er de kippenbillen mee. Laat tenminste 1 uur marineren maar je kan dit ook een hele dag in de marinade laten staan.
  3. Neem de kippenbillen uit de marinade en dep ze droog. Bak ze rondom
  4. aan in Solo, doe het deksel op de pan en laat de kippenbouten garen in ongeveer 30 minuten. Bedruip af en toe met wat van de marinade zodat de kip niet uitdroogt.
Tip

Serveer met gebakken krielaardappeltjes en een frisse groene salade.

Je kan de kip ook in de oven laten garen, wel regelmatig bedruipen met de marinade

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Treibeltje op 27 februari 2017 om 18u22

Ik ga dit eens uitproberen deze week , lijkt me lekker.

Gepost door Solo op 02 maart 2017 om 15u10

Dag Treibeltje, zeker doen! Wij kunnen je garanderen dat het lekker is! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie