Ingrediënten voor 4 personen
Bereidingswijze
- Voorbereiding
- Rasp de limoenen en pers ze uit. Verwarm het limoensap in 500 ml water en doe er de bouillon bij. Laat afkoelen. Roer de limoenrasp, mosterd en het fijn gesneden chilipepertje door de bouillon en
- overgiet er de kippenbillen mee. Laat tenminste 1 uur marineren maar je kan dit ook een hele dag in de marinade laten staan.
- Bereiding
- Neem de kippenbillen uit de marinade en dep ze droog. Bak ze rondom
- aan in Solo, doe het deksel op de pan en laat de kippenbouten garen in ongeveer 30 minuten. Bedruip af en toe met wat van de marinade zodat de kip niet uitdroogt.
Tip
Serveer met gebakken krielaardappeltjes en een frisse groene salade.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Treibeltje op 27 februari 2017 om 19u22
Ik ga dit eens uitproberen deze week , lijkt me lekker.
Gepost door Solo op 02 maart 2017 om 16u10
Dag Treibeltje, zeker doen! Wij kunnen je garanderen dat het lekker is! Groetjes, het Solo-team
Hoeveel sterren geef jij dit recept?