use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Gevleugelde salade

Kippenvleugels zijn een lekkernij op de barbecue maar een voorverwarmde oven van 210°C is een goed alternatief tijdens de herfst- en wintermaanden.
Geniet van onze salade met kippenvleugels !

Kippenvleugels zijn een lekkernij op de barbecue maar een voorverwarmde oven van 210°C is een goed alternatief tijdens de herfst- en wintermaanden.
Geniet van onze salade met kippenvleugels !

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties
recipe image Gevleugelde salade
  • 12 kippenvleugels
  • Bertolli olijfolie
  • 1 koffielepel gevogeltekruiden per kippenvleugel
  • peper en zout
  • gemengde sla voor 4 personen
  • 4 kerstomaten
  • 1/4 verse ananas
  • 1 zakje Knorr Salad Mix met Ui-Tuinkruiden
  • 3 eetlepels slaolie
  • 3 eetlepels water
  1. Bereiding:Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Strijk de kippenvleugels in met olijfolie en bestrooi ze met de kruiden, peper en zout. Plaats ze daarna gedurende 20 minuten in de oven. Vergeet niet van ze regelmatig om te draaien.
  3. Spoel en droog ondertussen de sla. De kerstomaatjes kan je al in tweeën snijden.
  4. De vinaigrette is snel klaar: roer het water, de slaolie en de Knorr Salad Mix goed om.
  5. Meng de sla met de stukjes ananas en de vinaigrette.
  6. Plaats de kippenvleugels op de borden, waarop je eerst nog wat sla en een kerstomaatje geschikt hebt.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.