use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image 3 koningentaart
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kip Tandoori

Kip Tandoori

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    2 uur
  • Kooktijd
    35 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels tandoorikruiden
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 4 kippenlapjes
  • 3 natuuryoghurt
  • sap van 2 citroenen
  • 1 koffielepel gemberpoeder

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de kruiden met de yoghurt, het sap van de citroenen en het gemberpoeder.
  2. Giet deze bereiding over het vlees en laat 2 uur koel rusten.
  3. Bak daarna het vlees in een hete pan en laat dan onder de grill verder garen gedurende 20 minuten.
  4. Keer ze na 10 minuten om.
  5. Verdeel er de marinade over en dien op met basmati rijst.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.