Ingrediënten voor 4 personen
-
- 1 dl witte wijn
- zout
- 4 tomaten
- 4 kippenbouten
- peper
- 1 ui
- 1 gele paprika
- 2 takjes rozemarijn
Bereidingswijze
- Begin met het snijden van de ui.
- Snij de tomaten in grote stukken en de paprika in fijne reepjes.
- Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes en hak ze fijn.
- Bak de ui kort in een pan met de Solo en de rozemarijn.
- Voeg er de kippenbouten aan toe en bak ze aan alle zijden bruin.
- Kruiden met peper en zout.
- Voeg er de wijn aan toe en kook het geheel tot 1/3 in.
- Voeg er dan de tomaten en paprika aan toe.
- Zet het vuur wat zachter, zet een deksel op de pan en laat nog ongeveer 20 minuten doorsudderen terwijl je af en toe roert.
- Giet het braadvocht over de bouten en dien ze op.
Tip
Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door zhinna op 09 februari 2010 om 22u36
geen kip boutjes maar kipfilet is dit ook lekker en mals
Hoeveel sterren geef jij dit recept?