Kip met groenten

8 (8)
35 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Begin met het snijden van de ui.
  2. Snij de tomaten in grote stukken en de paprika in fijne reepjes.
  3. Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes en hak ze fijn.
  4. Bak de ui kort in een pan met de Solo en de rozemarijn.
  5. Voeg er de kippenbouten aan toe en bak ze aan alle zijden bruin.
  6. Kruiden met peper en zout.
  7. Voeg er de wijn aan toe en kook het geheel tot 1/3 in.
  8. Voeg er dan de tomaten en paprika aan toe.
  9. Zet het vuur wat zachter, zet een deksel op de pan en laat nog ongeveer 20 minuten doorsudderen terwijl je af en toe roert.
  10. Giet het braadvocht over de bouten en dien ze op.

Tip

Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door zhinna op 09 februari 2010 om 21u36

geen kip boutjes maar kipfilet is dit ook lekker en mals

Hoeveel sterren geef jij dit recept?