hak de uien, gember en snij de lenteuitjes fijn. Snij de kipfilet in reepjes. Hak de koriander en snij de basilicum fijn
verhit de olie op een middelhoog vuur in een pan. bak hierin 1 minuut de ui en 1/2 el gember. voeg de kip toe en bak die in 3 minuten goudbruin. Schep het mengsel uit de pan in een kom
doe de kokosmelk, bouillon, en groen currypasta in de pan. Roer tot een gladde saus. Voeg 1 EL basilicum en koriander en 1/2 el gember toe en breng de saus aan de kook. Zet het vuur lager en laat de saus 7 minuten indikken.
Doe de peultjes, uien, en kip, groenten, in de pan. laat 5 minuten sudderen tot de kip gaar is. breng op smaak met peper en zout
Serveer met rijst. Schep de kip, groenten, erover en garneer met basilicum
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?