KIP CURRY met GROENTEN

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Reinig de wortelen en boontjes. Schil en snipper de ajuin.
  2. Snij de wortelen in kleine stukjes en halveer de boontjes.
  3. Kook de boontjes beetgaar, schrik met koud water en laat uitlekken.
  4. Stoof 1 gesnipperde ui en voeg de wortelen erbij. Zodra deze gaar zijn ook de boontjes toevoegen. Kruid met peper en zout, doe de currysaus erbij en houd warm.
  5. Stoof de andere gesnipperde ajuin aan in boter. Voeg de kippenreepjes toe, kruid met kipkruiden en peper en laat mooi bruin aanbakken.
  6. Serveer de kippenreepjes met het groentenmengsel.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?