Ingrediënten voor 4 personen
-
- zout
- 1.5 eetlepel mosterd
- 1.5 eetlepel honing
- 2 eetlepels dille (fijngehakt)
-
0,5 dl Solo Crèmefine Licht
-
1 eetlepel Solo
- 2 tomaten
- 300 g zalmfilet (in dunne plakjes gesneden)
- 4 eieren
- 0.5 dl Bertolli extra Vergine
- 0.5 eetlepel rode wijnazijn
- zout
- peper
Bereidingswijze
- Meng de Solo met de mosterd, honing en 1/2 eetlepel dille.
- Kruid met zout en rol in plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.
- Snij de tomaten in stukken en doe ze in een keukenmachine.
- Pureer de tomaten en voeg, terwijl de machine draait, de olie, azijn, zout en peper toe. Giet de vinaigrette door een fijne zeef.
- Klop de eieren los met de Solo Crèmefine Licht en de resterende dille.
- Bak twee omeletten met de Solo .
- Bedek de omeletten met plakjes zalm, laat ze afkoelen en rol ze op in aluminium-folie.
- Snij de omeletrollen in plakken van 4 à 6 cm.
- Schik de rolletjes in een ovenschaal en leg een schijfje Solomosterd op elk rolletje.
- Zet de schaal enkele minuten onder een hete grill.
- Dien de rolletjes op met de vinaigrette en verse, gestoofde spinazie.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Piet Goossens op 15 juli 2014 om 17u45
Heel lekker, fris en gezond!!!!
Gepost door Solo op 18 juli 2014 om 14u04
Dankjewel!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?