Recept 55***** (4 stemmen)

Kerstomelet met mosterdboter

Dit is een recept van

tijd
75 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de Solo met de mosterd, honing en 1/2 eetlepel dille.
  2. Kruid met zout en rol in plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.
  3. Snij de tomaten in stukken en doe ze in een keukenmachine.
  4. Pureer de tomaten en voeg, terwijl de machine draait, de olie, azijn, zout en peper toe. Giet de vinaigrette door een fijne zeef.
  5. Klop de eieren los met de Solo Crèmefine Cuisine en de resterende dille.
  6. Bak twee omeletten met de Solo .
  7. Bedek de omeletten met plakjes zalm, laat ze afkoelen en rol ze op in aluminium-folie.
  8. Snij de omeletrollen in plakken van 4 à 6 cm.
  9. Schik de rolletjes in een ovenschaal en leg een schijfje Solomosterd op elk rolletje.
  10. Zet de schaal enkele minuten onder een hete grill.
  11. Dien de rolletjes op met de vinaigrette en verse, gestoofde spinazie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Piet Goossens op 15 juli 2014 om 15u45

Heel lekker, fris en gezond!!!!

Gepost door Solo op 18 juli 2014 om 12u04

Dankjewel!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?