use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Kerstomelet met mosterdboter

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    1 uur
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Kerstomelet met mosterdboter
  • 75 g Solo op kamertemperatuur
  • 1.5 eetlepel mosterd
  • 1.5 eetlepel honing
  • 2 eetlepels dille (fijngehakt)
  • 0,5 dl light room
  • 1 eetlepel Solo
  • 2 tomaten
  • 300 g zalmfilet (in dunne plakjes gesneden)
  • 4 eieren
  • 0.5 dl Bertolli extra Vergine
  • 0.5 eetlepel rode wijnazijn
  • zout
  • peper
  1. Meng de Solo met de mosterd, honing en 1/2 eetlepel dille.
  2. Kruid met zout en rol in plasticfolie en laat opstijven in de koelkast.
  3. Snij de tomaten in stukken en doe ze in een keukenmachine.
  4. Pureer de tomaten en voeg, terwijl de machine draait, de olie, azijn, zout en peper toe. Giet de vinaigrette door een fijne zeef.
  5. Klop de eieren los met de light room en de resterende dille.
  6. Bak twee omeletten met de Solo .
  7. Bedek de omeletten met plakjes zalm, laat ze afkoelen en rol ze op in aluminium-folie.
  8. Snij de omeletrollen in plakken van 4 à 6 cm.
  9. Schik de rolletjes in een ovenschaal en leg een schijfje Solomosterd op elk rolletje.
  10. Zet de schaal enkele minuten onder een hete grill.
  11. Dien de rolletjes op met de vinaigrette en verse, gestoofde spinazie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.